Modlitba

Modlitba

Anotace: taková ta každodenní ......

Sním, bouřím se a taky se klaním,
občas nevhodným lidem,
což hýbe mým jinak stoickým klidem.
Někdy problémy řeším lhaním,
Což odnáším špatným spaním.
Pravda semtam bolí
A oči plní solí.
Chtěla bych být zelenou chobotničkou z druhého patra,
Co miluje sůl a svého modrého bratra.
Statečná jako Bond a silná jako Scarlett,
holka co umí upéct chlepa a postavit zeď.
Být večernicí,
která na pomoc zavolá Větrníka.
Mít tak věrného služebníka,
malého soukromého Watsona.
Anebo být alespoň chytrá jako Hawking,
jen bez tý nemoci.
Jsem skromná, ale tohle všechno chci.
A jestli se mi to nevyplní,
A já budu pořád stejně „obyčejná“
.....její máma a jeho žena.
Tak ať jsem prosím svou paní,
co nelže a jen správným se klaní.
Ať hodně dávám a méně beru,
a na vše nepodstatné ať z vysoka s....
Autor Květa, 05.02.2011
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jirda, Danga, Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zase jsem se zasnil a viděl jsem sebe..děkuju..

23.03.2011 22:28:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí