V guľatom..

V guľatom..

Anotace: .. vesmíre

V guľatom vesmíre hranatá tma
snov ma prekvapila
padám do nej a potom na pohmat
tieň pterodaktyla

pazúrmi z krídel som otupil trením
kým moja podoba
netopieria zmizla, na tom nezmením
nič, žiadna osoba

nesmie sa dotýkať hrán tmy z princípu
vidieť ich malo mi
stačiť, než nás dvoch mien drápy nevyrýpu
iniciály do tmy
Autor Petbab, 06.02.2011
Přečteno 276x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, V.N.Losinský, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Mbonita, labuť, Kars, Jiná, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá líbí se mi....S.T.

06.02.2011 10:43:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí