To všechno mám

To všechno mám

Anotace: -

Mám představy o současném světě
Mám otazník ve varovné větě
Mám na mysli větu- lidi bděte
Mám
To všechno mám

Mám svůj patent na vynález zkázy
Mám naučeno veskrze pár frází
Mám všechno- přesto mi něco schází
Mám
To všechno mám

Mám ambice hodné nekonečna
Mám vlastní dráhu ale není mléčná
Mám i lásku co není tvoje leč má
Mám
To všechno mám

Mám naději- ta nikdy neumírá
Mám raději pokoj všehomíra
Mám svědomí jako černá díra
Mám
To všechno mám

Mám tajemství jako každý jiný
Mám radost a z ní pocit viny
Mám ponětí co jsou boží mlýny
Mám
to všechno mám

Mám slzami rozežrané oči
Mám chutě spáchat hrozný zločin
Mám pískat hned potom co skočím
Mám
To všechno mám

Mám své území které musím hájit
Mám všechno ztratit a pak zase najít
Mám každý večer vidět slunce zajít
Mám
To všechno mám

Mám pochopení pro nezvané hosty
Mám chyby- každý máme to sví
Mám výčitky z nespravedlností
Mám
To všechno mám

Mám všechnu moudrost- stáhl jsem ji z netu
Mám pravdu přesto že se pletu
Mám prostor pro poslední větu
Mám
To všechno mám.
Autor Bolder, 06.02.2011
Přečteno 250x
Tipy 15
Poslední tipující: Woski, hašlerka, Gabrielle, chicacheca, labuť, NikitaNikaT., zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já nečerpám moudra z netu
já mám na ni svoji tetu
znala světla kabaretů
zemí cizích v zimě v létě
ST
..a lidé bděte!

06.02.2011 13:12:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí