Vyhasínající písmenka

Vyhasínající písmenka

Anotace: "And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything seems like the movies Yeah you bleed just to know you're alive ... I just want you to know who I am..."

Kde jsou ta slova,
Odplouvající
V každém dalším
Momentu?
A kam mizí ta nová,
Přicházející
Místo nich?

Slepota v tichu
A v básni spousta
Prázdných míst.
Čas protnul nebeskou míchu
A vzdal se dalšího sousta
Pro ty, kteří v něm neumějí číst.

Včera je dnes
A zítra je před rokem
A na nebi zbývá jen lichý pár hvězd,
Jež předpovězen byl prorokem
Spolu s nočním číslem šest.

Kde jsou ta písmena,
Tryskající
Z nitra srdce?
A kde je ta doména
Nazývající
Se věčná láska,
Co nepřichází?

Pravda stéká
Se s pramenem
Neexistujících lží
A někdo ještě čeká,
Zatímco venku tma mží.

Vzdáš se ranního
Zastavení v poušti
S objetím ticha?
Zastavíš se za časného
Provinění v houští
Pro růži bez trnů,
Která nepíchá?

Jsme slepí?
Jsme blázni?
Jsme opilí
Vášnivou bázní?

Tak povídej,
Já poslouchám,
Zatímco má písmenka
Na papíře vyhasínají…
Autor Denael, 06.02.2011
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, hašlerka, zelená víla, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Nikotin
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má tolik krásných detailů...

07.02.2011 01:38:00 | zelená víla

http://www.youtube.com/watch?v=3i5vOrPUQK0&feature=fvst :-P

06.02.2011 18:49:00 | Lagedama

"A v básni spousta prázdných míst"- jo, líbí, dávám tip*

06.02.2011 18:32:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí