Monstrum

Monstrum

Anotace: http://andakar.dobrodruh.net/

Proč moje sny
zahalují
mraky temnoty a
proč jak třpytící sníh taje
naděje Srdce, jdoucího do boje?

Protože závoj noci vlaje
a všechno do karet mu hraje.


Společně se zase nadechem
a odfouknem ho pryč,
ten závoj nevědomosti,
který jsme vytvořili my,
my lidské bytosti,
my páni tvorstva
a tak se z pevnosti
stala stará troska.
A tak se z moudrosti
stal velký král rozum,
klesl k vychytralosti
a začal být monstrum.
Autor Andakar, 07.02.2011
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Claudia Galliardi, Javavia, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*Protože závoj noci vlaje
a všechno do karet mu hraje.*
úplne úžasne :) výborne sa čítaju tvoje diela

02.03.2011 02:18:00 | Claudia Galliardi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí