Jen jedno přání

Jen jedno přání

Anotace: Ze sbírky: "In Vino Veritas"

Sbírka: In Vino Veritas

Jen jedno přání


V životě má mnoho přání,
skutečné však jediné,
jako každý na světě,
to velké a nevinné.

Nalézt tu svíci duše,
co jen pro něj bude plápolati,
zaujmout tu jedinou,
která za to může státi.

A tak zkouší vše, co zná,
leč nic mu nezabírá,
asi dělá cosi špatně,
ten náš hloupý Míra.
Autor Miro Sparkus, 08.02.2011
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí