chybíš tu

chybíš tu

Anotace: pro toho který si to už nikdy nepřečte...

Nemohu říct že bys zmizel z mého života,
protože na tebe myslím den co den.
jen je to teď jiné - divná to novota.
myslíme na tebe, chybíš nám všem.

Snad dalo se tomu zabránit nebýt mužské hrdosti.
Moc bychom ti chtěli pomoct ale tys to vyřešil za nás.
Vzpomínam na všechny chvíle veselé i plné starostí.
to prázdno po tobě se nedá zaplnit, po zádech z toho běhá mráz.

Byl jsi náš veselý pohodový kamarád
těžko hledat někoho kdo tě neměl rád.
Život jsi žil a ne jen prožíval,
kdo by to tušil, předvídal.

nestihl ses rozloučit tak snad za pár let,
potkáme se znovu, v jiný lepší svět.
Autor darkday, 09.02.2011
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Čoki, Niky88, Petbab, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí