Díky že jsi

Díky že jsi

Anotace: ...

Jsi šíp, co zasáhl mé srdce,
jsi provaz co spoutal mi ruce,
jsi krev, co proudí mi v žilách,
jsi osoba, o které jsem snila.

Jsi ruka, co něžně mě hladí,
jsi tón, co tak dobře ladí,
jsi oheň u kterého se hřeji,
jsi dárek, co tajně si přeji.

Jsi rosa, co nás ráno chladí,
jsi voda, co v parných dnech svádí,
Jsi hvězda, co nebem mě vede,
jsi kotě, co krásně si přede.

Jsi obsahem v nádherné knize,
jsi pyramidou v Gize,
jsi lektvarem na bolavou duši,
jsi šperk, co lidem sluší.

Jsi sluncem, pod kterým led taje,
jsi flétna, co sama si hraje,
jsi měsíc, co na nebi svítí,
jsi důvodem teď pro mé žití.

Jsi světlo za noci temné,
jsi slza štěstí na tváři jemné.
jsi má láska, něha i touha,
jsi báseň nekonečně dlouhá.

Díky že jsi
Autor Queer, 09.02.2011
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi jo!Ja chci to tak!

09.02.2011 20:39:00 | Queer

Nebylo by kratší napsat, co "nejsem"?

09.02.2011 19:11:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí