Poučení při loučení.

Poučení při loučení.

Anotace: Ideál už zasvé vzal.

Kniha je dopsána,
zasvé vzal ideál.
Kam zmizel propána?
...uplynul v širou dál.

Ty verše lehounké,
brilantní rýmy,
myšlenky řiďounké,
byly jste mýmy.

Zanechme loučení
na lepší časy,
básnické umění
pozbylo krásy.

Co Tě to popadlo,
má drahá poezie?!
...nastavme zrcadlo,
když dýchá, dosud žije!
Autor ota.pé, 09.02.2011
Přečteno 219x
Tipy 12
Poslední tipující: Zasr. romantik, zenge, Květka Š., Kapka, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každé loučení má a bere za své...

10.02.2011 06:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí