o mě, o nejkrásnějších očích a o jedný posraný generaci

o mě, o nejkrásnějších očích a o jedný posraný generaci

Anotace: .

chladnej horkej
neprostupnej a průhlednej
jsem vystřelenej do vesmíru a
věděl jsem že jde to ještě dál
opilej
zkouřenej
sjetej a
uplně čistej
znuděnej šašek a sál pro 300 lidí a
přišlo jich víc než jsem čekal a
čekali jsme cokoliv
jen ne že vydržíme
šíleně mrazivej hrob naších vzpomínek,
pamatuješ,
v tý kavárně
ve který jsme nikdy nebyli?
já si to nepamatuju
tak na mě nekoukej ublíženě
protože jsem šílenej a
ne nevim proč jsem rovnou šel
neni snad lepší jít rovnou dál
říkali mi ty seš lhář
já celej nesvůj nevěděl proč
ten benzín tolik hoří
...
zapálil jsem si hlavu a
nechal ji zarůst
syfon zvoní
bublinky na skle letí
šťáva je malinová a
mý hovno bylo dneska načervenalý
včera jsem vypil víno a další věci
ne neomluvím se
pohádám se
ale nestihneš to
budu zase o krok napřed a
nebudu sám
dojdu pro ty nejlepší oči na světě
který hned křičeli a
my jsme brečeli
jen tak obrazně

picasso mi slzu na tvář namaloval a
já to dílo smyl
protože v dešti je krásně a
koupat se v potocích na silnici a
kolíbat se na korábu do kopce
já , opilej a skvělej,
dokonale s teplými dlaněmi a
rozhodností ,
já ten
jedinej a
všichni kolem jsou jediný a
všichni jsme jediný poslední zbývající,
posraná generace
posraná generace
posraná generace
já mu řekl
mě je to u prdele
jsem pesimista a
ať mě nikdo neotravuje a
zanevřel jsem na tu naší generaci
asi jsem moc starej,
kamarádi moji,
ale skutečnej a pravdivej
a jedinej,
jedinej kterýmu je u prdele
že jsme
posraná generace
Autor humus, 10.02.2011
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: pamp_elka, ewon, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jojo, primisima- prdel, i další a předchozí generaci bude připadat, že je to o ní...

15.02.2011 00:47:00 | pamp_elka

šíleně mrazivej hrob naších vzpomínek,
pamatuješ,
v tý kavárně
ve který jsme nikdy nebyli?
já si to nepamatuju
tak na mě nekoukej ublíženě
protože jsem šílenej a
ne nevim proč jsem rovnou šel
neni snad lepší jít rovnou dál
říkali mi ty seš lhář
já celej nesvůj nevěděl proč
ten benzín tolik hoří

to je fakt perfektní, syrový, divoký a prostě dobrý :-)

10.02.2011 09:39:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí