Kam s nimi?

Kam s nimi?

Anotace: A bude už mi líp? Nebo ne?

Kam uklidit bolest?
Když už v srdci klíčí?
Kam jen ji schovat,
zamknout pěti klíči.
Kam s hlasem,
když mi v hrdle křičí.
Kam s Ním,
když mi noci ničí.
Kam s láskou,
co rozumu se příčí.
Kam s rozumem,
jen pasti na mě líčí.
Tak řekne někdo KAM,
to všechno vlastně dám.
A pak snad bude mi líp.

Nebo ne?
Autor Prinzeschen, 10.02.2011
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, katkabloom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí