STŘELY

STŘELY

Anotace: zbloudile...

Jsou okamžiky jak zbloudilé střely
co těsně míjí cíl...
kolik je v tom chvil
chráněné těly
prozradí myšlenka
jen mlčící domněnka
jen ten dotek bez šancí
když ze slunce oči odvrací...
když v tichu a samotě
začíná hledat vteřiny
než najde tě
co jsou tak spojený
když pohladí
ukryté paprsky
co už nevadí
odlesky
když křičí příští
střely.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.02.2011
Přečteno 264x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, casla, CULIKATÁ, Danga, Zasr. romantik, Gabrielle, la loba, Stoneman, Javavia, j.c., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekněte, která je zbloudilá, tahle? Nebo ta zpozdilá ...?
ST!

11.02.2011 19:24:00 | Zasr. romantik

..i ty zbloudilé střely najdou svůj cíl..
***
Jiří

11.02.2011 16:43:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí