Oděná v růžovo fialovou lež

Oděná v růžovo fialovou lež

Anotace: o některých lidech který si myslí že toho vědí hodně ale přitom neví skoro nic.

Dva vlci na mém přívěsku
každý je jak den a noc
nejsem dobrý ani zlý
jsem jenom člověk
ale dnes v mém srdci není místo pro slitování
pochopil jsem mnoho
tobě jsem věřil
ale zapomenout na mě bylo sladké
jak ochutnat zakázané ovoce
ale tys bojovat za mě nechtěla
jen ses dívala
smála se mému pádu
ty couro s vlasy jak vrána
oděná v růžovo fialovou lež
jednou ti plivnu do tváře
Autor Vlk v rouše, 12.02.2011
Přečteno 250x
Tipy 14
Poslední tipující: Berry, Kubino 2, E.deN, dream in emptiness, CULIKATÁ, Gabrielle, Květka Š., Dota Slunská, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí