Krása ve stínu

Krása ve stínu

Anotace: Je škoda schovávat svou hezkou tvář ve stínu svých dlouhých vlasů...

Ve stínu tvých dlouhých vlasů
schováváš svou něžnou krásu.
Ukaž mi svůj ostrov mládí
který můj zrak stále svádí...
I do dlaní ho vzít...
Odhrň si své krásné vlasy
a pusť si světlo do očí.
Ať oslní i sladké rty
a ozáří tvé obočí.
Ve stínu tvých černých řas
se tvá barva očí mění.
Ukaž mi svou hezkou tvář
než opět změní svoji zář...

...ve stínu tvých dlouhých vlasů...
Autor džany, 12.02.2011
Přečteno 243x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, Gabrielle, Kubino 2, Květka Š., CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milé, hezké, hladící ;-)

12.02.2011 13:04:00 | Gabrielle

Pěkné..

12.02.2011 12:04:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí