Kyber evoluce

Kyber evoluce

Anotace: -

Spoutání s židlí
jsme stále připojení
V kontaktu se světem
Takhle jsme spokojení

Některým z nás
Z téhle kyber evoluce
Přibyly prsty
A brzy snad i ruce

Online a sami
V rozkladovém stupni
Tisíce známých
A status- nedostupný

Jsme jako pavouci
Lapeni vlastní sítí
Sami jsme návnadou
Pro toho kdo se chytí

Nemáme jména
Už jenom křestní nicky
A zkratky klávesové
Za nás udržují styky

Můžeš mě sdílet
Jediným klikem
Na stránkách kde jsem
X-tým návštěvníkem

Nuly a jedničky
V užitném vzoru
Nacpaly celý svět
Do mého monitoru

Zajdeme na kafe
Pak se třeba pomilovat
A když to neklapne
Můžem to restartovat.
Autor Bolder, 12.02.2011
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Míša S., labuť, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádně napsané a pravdivé:-))

12.02.2011 17:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí