Klid uprostřed bouře

Klid uprostřed bouře

Anotace: -

Mám vlastní svět uprostřed ticha
Uprostřed oka hurikánu
Ten koho se to taky týká
Ví že se ven sám nedostanu

Slova zde jsou jen hejna ptáků
Zformovaní v šíp hledají cíl
Na pastech s elektrických drátů
Už mnohý z nich se usmažil

A celé věty jako smečky lačné
Čekají až krev zavětří
Teprve potom všechno začne
Až přijde klid a bezvětří

Zatím mám kolem sebe stěnu
Živelný štít bezpečí
Venku vstek z tlamy stírá pěnu
Já stále v tichu bez řečí

Uprostřed bouře klid jsem našel
Ten ale přijít měl až po ní
Rozdílné jsou ty světy naše
Ten slzy stírá jiný roní.
Autor Bolder, 13.02.2011
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí