Bez názvu

Bez názvu

Únik skrze sebe
do jiného světa
poznávám nebe
cestu plnou světla.
Smích je tu bohatstvím
a láska bytím
dávno už to vím
stále to cítím.
Nevládne strach
ten ja tu nechci
mění se v prach
tak je to hezčí.
Autor caecus servator, 13.02.2011
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: čas.běží, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí