Tak kolik?

Tak kolik?

Mít možnost něco udělat
nedává právo to udělat
co tohle má znamenat?
Jak na tomhle vydělat?!

Ser na pravdu..kolik chceš?
Ser na lidskost..kolik chceš?
Ser na lásku..kolik chceš?
Ser na život..kolik chceš?

Tohle není legrace
klepají se mé ruce
ze systému frustrace
dennodenní kastrace!
Autor caecus servator, 13.02.2011
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: čas.běží, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí