Mám tě

Mám tě

Anotace: po dlouhé době....

Mám tě

Mám tě v očích
kousky sítotisku
slyším tě
kroky v křemičitém písku
nosím tvé krvinky
v tělním oběhu
dýchám tvou levou plící
pravá je ještě v záběhu
představuji se tvým jménem
a vlastním příjmením
bolím se tvým říznutím
jdu rovně a nic neměním
šimrám tě v podpaží
a s tebou se směju
mám tě pod kůží
studíš mě a já tě hřeju
tlučeš mi v polovině srdce
mluvíš mojím hlasem
přes den se mi zdáš
v noci procházíš
mým vápencovým krasem
jsme v sobě
kousky vzácných nerostů
jdu pomalu
nezoufám a nerostu
Autor zef, 13.02.2011
Přečteno 302x
Tipy 14
Poslední tipující: Dragita, labuť, Květka Š., hašlerka, Mbonita, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.taky se mi to moc líbí..ST..

13.02.2011 20:43:00 | Květka Š.

nádherná, niterná výpověď..ST!

13.02.2011 20:37:00 | hašlerka

velmi mne to oslovilo

13.02.2011 20:35:00 | Mbonita

Nádherné dílko, moc krásná báseň.St

13.02.2011 20:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí