Noční můry

Noční můry

Anotace: v mém pokoji

Noční můry si oblíbily náš pokoj,
můj svět,
který se otřásl v základech,
tehdy,
když nikdo nepřišel
a nepřibouchl dveře.

Byla to jen vteřina,
kdy celý můj život
přeskočil z jedné misky vah na druhou
a tiše se smál.
Dívala jsem se jak odcházíš
a říkala si,
že horší divadlo jsem nikdy neviděla.

Další úsvit s sebou přivlekl ráno,
stejné, jako ta předchozí,
to abychom všichni opět mohli
předstírat život.
Autor zíťa 2, 14.02.2011
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Clarissa, Gabrielle, CULIKATÁ, malá slečna, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí