Mezi šutry

Mezi šutry

Anotace: Kořist či lovec?

Ztracená mezi dvěma světy létám
a nikde nemám prostor k přistání,
jsem loďka, co v širém moři bloudí,
a ze všech přístavů ji vyhání…

Proč černá bílou zdála se, teď už chápu,
a šedé mračno nade mnou se rozprostírá,
hledám správnou cestu, však zatím v mlze tápu
a temnota mě pevně v náručí své svírá!

Tak zkouším najít pevnou půdu k žití,
však jen vlny oceánu pode mnou se houpou,
kdy přijde ten čas k vylovení sítí?
Kdy se budu moci zase nadechnout?

Jsem ryba či rybář?
Teď vážně nevím,
a odpověď chtěla bych znát.
Jsem kořist či lovec?
Masky stále měním,
a že sama sebe ztrácím začínám se bát…
Autor Erasia, 14.02.2011
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí