Valentýn!

Valentýn!

Anotace: Motivační dopis

Valentýn

Tak prej tu máme svátek lásky! :O
jaké z něj plynou závazky?
Usmíváš se jako ocelový had
když z amerických bonboniér postaví ti hrad

Jdu se tedy mrknout ven!
ať spatřím tu krásu, v tento výjimečný den
co vidím koutkem úst mi cuká
vskutku jedna velká, "Amor"ální muka

Dívka vlečící se mezi dvěmá cool týpky
osamělá jako "Ú" ve slově "bůh"
Klučíci srší trapnými vtípky
Slečinka kouká do výloh, vybírá svůj dluh

Tak se slaví láska ve Vaňkovka street
charakter pokřikevaný jako dolar USA
Trojka z toho bude, hot a super leet
Ta baba je snad totál hUSA!

To u nás na vesnici na pózičky nehrajem
Pojďme na to rovnou, o kravinky nezájem

Sic v tom není špatký "Valentýnovic lásky",
té je kolem dost a dosti
Místo tahání tě po obchodech, prohrábnu ti vlásky
Pojďme raději slavit den upřímnosti!

Támhle sedí další pár!
ten vypadá perspektivněji
Hošan tlačí "miluji tě"
holka dostává se v var!

Ve své velké pseudolásce
chudák děvče netuší
že o rok později "opouštím tě"
Sorráč! Už ti to nesluší!

Co zbyde z té velké, oslavyhodné lásky?
Jedna bonboniéra z Tesca!
Teď čučíš jak puk, na čele vrásky
spamuješ na facebook, to je teda pecka

Co tedy dnes dělat, když všechno je špatně?...

kopnout Valcka do prdele!
až přeletí oceán
Rozplácne se o Bank of America
a zůstane zcela sám!
Autor Petr Miroš, 14.02.2011
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí