Souboj

Souboj

Anotace: ..............

Čeká mě souboj
budu bojovat proti těm
kteří pošpinili mé jméno
mojí čest
za to že jsem zloděj
připravuji se
z meče padají jiskry
jak kapky do hlubokého moře
krásná nahá panna
dává mi amulet
v jejímž je ukrytá
síla Thorova amuletu
nemohu již jen přihlížet
lžím jiných lidí
musím znova bojovat
vzpomenout si na mé předky
Thore,Odine,Freyi už Vás slyším
promlouváte ke mně
když jsem opilý medovinou…

nebojím se budoucnosti
já proti světu se zítra postavím…
Autor Vlk v rouše, 14.02.2011
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, CULIKATÁ, Berry, Snící čarodějka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička...o runy se moc lidí nezajímá a ještě míň lidí zná pohanské bohy...

17.02.2011 11:07:00 | Ezra

Hmm.

14.02.2011 18:53:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí