Momentka

Momentka

Anotace: -

Na podmáčených kruzích
Na řasách od Mascary
Teď topíme se v dluzích
Slz, co jsme vyplakali

Pro lásku, pro konvence
Jen proto, že jsme tady
Milenci pro milence
Opilí do nálady

S úsměvem Giocondy
Hledáme pochopení
Ničíme genofondy
Byli jste podvedeni

A koušeme modrými zuby
A anglicky to ať nás vidí
A vnitřním hlasem jsou pudy
A dav je nabídka lidí

Radost je momentka zdařilá
Přichází jako hrom po blesku
Jsem osobou, která ji zkazila
Nečekám od vás teď potlesku.
Autor Bolder, 16.02.2011
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ, hypertenze, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš ode mne ST, hezké veršíky

16.02.2011 09:16:00 | hypertenze

Ode mne ho máš...

je-li to momentka,
tak dobře vyvedená,
život je ruleta
a ne vždy vydařená...

16.02.2011 00:25:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí