Svítání

Svítání

Anotace: jak to vidí

on:

Jednou jsem pozoroval svítání
říkám si není to snad plýtvání
proč dávat světlo,sladkou lež
vždyť večer zase zapadneš.
Pak došlo mi,že raději než tmu
stokrát naději.
Třeba se jednou zdržíš déle
za noci dítě pochováš
snad jednou domu neodejdeš
snad světlo,naděj zachováš.

Ona:

Jednou jsem pozorovala svítání
když sluníčko z vln se rodilo
tak pomalu,jako by se mu na svět
nechtělo.
Pak po nějakém čase
objevilo se v plné kráse.
Byl to zázrak zrození,
který se děje každý den
u nás na zemi.
Autor takova, 18.11.2004
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí