Kdo to ví?

Kdo to ví?

Anotace: ...nikdo...

Před dávnými věky,
které vyzvracelo devatero moří
a desáté si udrželo hladinu,
před započetím člověka
a prvním opravdovým šílenstvím
z čarodějné lásky, která
spustila rozmnožovací akt,
se jistě událo mnoho věcí i bez lidského přičinění,
…a mnoho z toho sami nevíme…
nevědí to ani vědci,
ale ta bílá stopa
se spoustou otazníků
u nás vyvolává
pocit dobrodružství

a možná je dobré žít
v nevědomosti
této problematiky

nikdo nám stejně nedá odpověď
Autor Tomáš Přidal, 16.02.2011
Přečteno 216x
Tipy 12
Poslední tipující: jitka.svobodova, Any 4, Jiná, la loba, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí