Hory

Hory

Anotace: ...a moje chlípnost

Lyže, snowboard, helma, bunda
Je to tady samá kunda
Pevné zadky, štíhlá těla
Každá z nich by šukat měla

Fronta k vleku dost mě baví
Ladné ženy pyj mi staví
Čím to, že jsou všechny krásné
Širší v hrudi, užší v pase

Odpověď je pouze jedna
Nemusím být ani vědma
Horský vzduch mi zastřel smysly
Především ten mezi třísly

Co já ale dělat budu?
To mám pořád sušit hubu?
Vůně sexu už mě láká
Pozvu jednu na panáka

Ta má chlapa, to je v háji
Drží si ji jak ve stáji
Ta zas slečny preferuje
Okatě to předhazuje

To snad ani není možné
zase budu bez soulože
Touhu svoji musím rdousit
Radši budu oblouk brousit
Autor Giuseppe_Lumík, 16.02.2011
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mě těší, děkuju.

17.02.2011 12:51:00 | Giuseppe_Lumík

jo má to šťávu :-D

16.02.2011 14:35:00 | Lagedama

tak to je vál! :) ST

16.02.2011 11:32:00 | Raziel PsyDearth Characith

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí