Jedenáctý únor

Jedenáctý únor

Anotace: 2011

Sbírka: Okvětí melancholie

S hlavou v dlaních přemítám,
proč člověk zůstane nakonec vždy sám ?!
V náručí blízkého, přesto opuštěný,
mluvím asi z cesty, jako ten poblouzněný.
Chci donekonečna tančit s ním-
Omlouvám se, nezeptám se, zda-li smím.
Spousta tváří kolem nás,
uběhly hodiny,ale mně zastavil se čas.
Do ticha šeptám slova znící,
jestli tak či onak, hodíme si mincí.
Rána jsou tam vzdálená, i když už svítá.
Já mám stále pocit, že hejno motýlů
v břiše mi lítá.
Ano, miluji tenhle okamžik kratičký,
co vešel se do slok mé ubohé básničky!
Autor Dullsinea, 18.02.2011
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Madanik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale vůbec "ubohé" . Silná je a sakra pravdivá.Fakt dobrá !!!

05.03.2011 08:54:00 | Madanik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí