Pocity

Pocity

Anotace: báseň o tom, že člověk by si neměl pouze zoufat,ale snažit se nevzdát to a přitom doufat..

Pocity

Jsem šťastná,
když můžu být s Tebou,
když jsem sama sebou,
když jsem v okruhu rodiny
při příjemném hovoru
trvajícím hodiny

Naopak smutná,
když jsem sama,
nemám vedle sebe Tebe,
rodinu a to je potom drama

Když se mi pak ani
v práci nedaří,
tak si začnu zoufat,
však vím,
že musím doufat

Hodit flintu do žita,
to je snadná věc,
však nejsem zbabělec
a neuteču přec
Autor Andrea de Taverne, 26.01.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš naprostou pravdu, jen zbabělec se vzdává.

26.01.2006 11:31:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí