Ever see you again

Ever see you again

Anotace: ...PS: Taky věříte?...

Věříš na zázraky
a v tichu přemítáš,
zda se ještě načekáš,
než slunce zahřeje nás
skrze mizející zimní mraky.

Věříš v jarní kapky
slunečního tepla,
které stečou Ti po tváři,
a taky v okvětní plátky
sedmikrásky,
které Tvůj den uprostřed
doznívání zimy rozzáří.

Věříš v lásky cestu,
žijící v našem pozemském ráji,
a hledáš svou nevěstu,
která zmizela Ti
v zaprášené Homérově báji.

Věříš v nevyslovená přání,
zatímco zatoulaná jablka
v obilných polích zrají
a čekají… na vyzvání.

A věříš taky mně.
Snad ne jen povinně
a opilý po víně,
snad i trochu nevině,
když vstupuješ do síně
s hudbou polední,
tehdy, když vyzvání nám
píseň první, co bývala poslední.
Autor Denael, 19.02.2011
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: René Vulkán, FrankB, Vlk v rouše, Chancer, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jestli jsi čerstvě plnoletý věkem, tak ti musím říct, že poeticky jsi zralý muž

25.02.2011 23:58:00 | René Vulkán

Věřím..a dokud dýchám, doufám :-)

20.02.2011 13:37:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí