totál down

totál down

Anotace: ....

Když spadneš na zem
a křídla shoří
příjde ten dojem
že se svět boří.
Pak příjdeš na to
že dojem to není
de facto vzato
všechno se změní
Pak někdo příjde
a hodí ti lano
a tobě dojde
jo-to je ono!
To lano vemu
smyčku si udělám
chtělo to změnu
tím nic nepodělám!

Teď už jen Prosím Tě- stromečku drž!
celej můj život je velká lež!

Stromeček vydržel-lano to jistí
však on to po čase přec někdo zjistí......
Autor Lité, 19.02.2011
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, Any 4
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné ;) ST

21.02.2011 19:58:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí