Učím se s tím žít

Učím se s tím žít

Anotace: -

Chtěl bych křičet
Tvoje jméno
Jenže
To je vyloučeno

Chtěl bych mít
Co všichni mají
Jenže musím
Mluvit v jinotajích

Chtěl bych odvahu
A taky pochopení
Jenže
Svět takový není

Chtěl bych volbu
Tu chci mít
Jenže nemám
Takže se s tím učím žít.
Autor Bolder, 20.02.2011
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí