Likvidace

Likvidace

Anotace: ...................

Navlékám na sebe
zářivou zbroj
kolty mám nízko u pasu
vím, co mě čeká
je to můj úkol
budu likvidovat princezny
zachraňovat draky
ano, někdy je to potřeba
změnit normální koloběh
co známe z pohádek
tohle je dvacáté první století
kdy se lidé opět zbláznili
nechci se stát členem fanklubu
růžových ovcí…bééé

to si raději prostřelím hlavu
není nad to si vyčistit hlavu
od zbytečných starostí
kdo, co má na sobě
život je stereotypní
pořád mě někdo chce zabít
ten gang růžových princezen
ale já stále umírám
stále se ozbrojuji ještě lépe
pořád taková nuda
kdy se pereme jak děti
v mateřské školce

jdu si připravit
hračky na zítra
budu je potřebovat…
Autor Vlk v rouše, 20.02.2011
Přečteno 317x
Tipy 16
Poslední tipující: Lenullinka, enigman, Veverushka, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, Anjesis, katkabloom, blue, Elesari Zareth Dënean, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já už si nabrousil hřeben...

21.02.2011 23:52:00 | enigman

Nojo 21. století, tady se už může stát cokolivxD
Hezké.

21.02.2011 15:29:00 | Yailee

já draky taky ráda, i když já asi nebudu rozhodně žádná princezna;D

20.02.2011 15:47:00 | Anjesis

no a co s těma drakama děláš? :) přeci jen princezna má využití ale drak? může péct, létat, strašit...

20.02.2011 01:58:00 | blue

zaujalo mě to

20.02.2011 01:45:00 | Elesari Zareth Dënean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí