Zdá se

Zdá se

Anotace: ...

Zdá se, že srdce přestává bít,
zdá se, že dýchám jen napůl
a já chci přece žít…
Zdá se, že odchod tvůj nezvládnu,
zdá se, že žhavou jámou se propadnu
do pekla horoucího…
Do pekla samoty a utrpení,
do světa, kde tebe už není.

Zdá se, že ani já nezvládnu odejít,
zdá se, že dýchám, jen když s tebou můžu být.
Zdá se, že země se točit přestává,
i když se tohle obvykle nestává.
Že věcem tak moc propadám.
Natož lidem, to se ovládám.
Bez tebe jako cizinka ztracená
v osidlech smrti navěky lapená…

Bez dechu…
Autor Prinzeschen, 20.02.2011
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí