O třech princeznách

O třech princeznách

Anotace: Prý nejsem dost pozitivní, tak tady to majou, aneb, když se já pokusím býti pozitivní, no, snad se bude líbit;-)

Žily, byly, je to dávno, v království žil starý král,
měl tři dcery, s nimi práci, se svatbami pospíchal.
První dcera, krásná Bára
nevěstou se rychle stala.

Byla dána princi z pouští,
král ji rychle z mysli pouští.
Lídě hledal pána déle,
tvářil se dost rozmrzele.

Až se sešel s princem z moří,
a už se princ Lídě dvoří.
Nedba na dceřiny splíny,
bral král prince rodiny.

Lady Loren, třetí dcera,
do vdavek se nejmíň měla,
a když jí král sháněl fešáky,
ona mu utekla za draky.

Místo svatby dračí doupě,
nejednala vůbec hloupě.
Bez manžela lehce dýše,
pro dráčata knížky píše.

Nemusí myslet na hádky,
předčítá dráčkům pohádky.
A nemůže si vůbec stěžovat,
vždyť každý drak se za ni bude rvát.
Autor Anjesis, 20.02.2011
Přečteno 348x
Tipy 13
Poslední tipující: Xantista, divoska_jaja, Calië, Kapka, Charibeja, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtip vítězí :) ST.

04.03.2011 17:46:00 | Z kapky deště

Plně souhlasím! :-)

25.02.2011 10:52:00 | divoska_jaja

Jo, líbí, svižný verš, výborný rytmus, vtipná
ST

23.02.2011 05:43:00 | Kapka

St!:-)

21.02.2011 11:34:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí