1 2 3

1 2 3

Ruka ruku myje
sice stěží, ale přece
společnost nám pěkně hnije
pravdu přiznat nikdo nechce.
Za provázky tahají
usmívat nás přitom nutí
žádnou úctu nemají
jsme jen jejich malamuti.
Se sliby se netají
neustále nové kutí
zvrácenosti vítají
černí,bílí,žlutí.
Nezkoušej jít proti
zasypou tě sutí
a uvězní ploty
roztrhaj jak supi.
Plný ruce
prázdná hlava
chladný srdce
to se stává.
Autor caecus servator, 20.02.2011
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: čas.běží, ilona, Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St! dobré akorát se to nestává, ale prožívá ,)

03.10.2011 03:14:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí