Prázdno . . .

Prázdno . . .

Anotace: ...

V pronajatém bytě, co v pustém stává domě
Šeptám do ticha svá vroucná přání.
Maluješ hvězdami obrázky pro mě
- jsem klidná, avšak nemám zdání ………

Na pronajatém polštáří v pronajatém bytě
piješ z hrnku mých přání zamrzlé pomněnky.
Maluju kopie obrazů tvých – však skrytě
- máš vůbec ponětí? …. jsou jenom domněnky………

U tebe jsem, když častuješ mě lží,
pak jen tiše hladím hvězdu, co na stropě se blýská.
Drobounká mlha a slza radost zří
- pálíš obrazy, oheň se rozrůstá a tobě se stýská………
Autor Nausika, 26.01.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moooc pěkný:)

27.01.2006 13:30:00 | Helvinka

A mi se to tayk líbí... ale "jen" za 80...na 100 mi tam něco chybí, ale co, to ti nepovím, neb to nevím...

26.01.2006 21:15:00 | Manik

Hodně pěkné, a hodně depresivní, alespoň pro mně...

26.01.2006 18:16:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí