Rudé noci

Rudé noci

Anotace: Věčná inspirace vínem.

Chci cítit suše bahnitou zem,

chci hledět smrti dovnitř očí,

kolem nichž světlo roste dnem jen.



Chci žít tisíce rudých nocí,

jejichž chuť rozlije se v ústech,

jejichž zvuk rozbije se v krocích.



A chci spatřit tvůj blažený úsměv,

ponořuje se v oceány

z bílého prachu, pryč všechen spěch!



Pojď. Můžeme putovat sami,

můžeme spatřit vše, co chceme,

dojít až tam, po samé brány ...



Neber nic. Smrti dáme darem sami sebe.
Autor joal, 21.02.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí