Zamčená

Zamčená

Anotace: ...

Zamčená poupata
na pět petrklíčů
někdo jim chtěl
ukrást krásu
v okamžiku, kdy
únavou bez vody
lehla k zemi
. . .
Zamčená ústa
neslavných proroků,
kteří hlásají
katastrofy se
propadají hanbou
až jim ve tváři
zejí hluboké otvory
s mořskými krátery
. . .
Zamčená dvířka
třináctého pokoje
odkud je slyšet
volání vlků
a vzlyk nenarozených dětí
. . .
Zamčená myšlenka
nikomu ji nevytřesete
z hlavy, i kdybyste
se snažili fyzickým násilím
Autor Tomáš Přidal, 21.02.2011
Přečteno 241x
Tipy 20
Poslední tipující: jitka.svobodova, Danga, Gabrielle, Mbonita, Psavec, hašlerka, Any 4, Judita, Jiná, la loba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí