psáno v slzách

psáno v slzách

Anotace: když se člověk narodí s předem určeným osudem, vše co v životě udělá je už předem dané... nenese potom menší vinu za svoje hříchy?

kdysi dávno jsem toužila
po čemsi, co již nikdy nemohu mít
kéž bych dneškem nežila
měla navždy svatý klid

kdysi dávno jsem věřila
v naději, jež budoucnost prý nese
s dneškem jsem se smířila
že nepoznám štěstí zase

kdysi dávno, nebylo v mé moci
věřit v lásku, doufat
že osud přinesl mi nejčernější pocit
nechci už světlo poznat

kdysi dávno jsem
zavřená ve skle byla
poničená, spadlá na zem
opuštěná smutná víla
Autor Janika, 26.01.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí