Možná, že se mýlím

Možná, že se mýlím

Anotace: ...snad i beze slov vím, jak ti je...

Možná, že se mýlím
v tom, co vidím ve Tvých očích...

...jen když občas se v nich cosi blýská
pak vím a cítím
že i Tobě se po blízkosti stýská.

Možná, že se mýlím
v tom, co cítím svírajíc´ Tvé křehké tělo...

...jen když slyším tlukot Tvého srdce
pak vím a chápu
že i Tobě občas dokáže se sevřít prudce.

Možná, že se mýlím
v tom, co slyším hledíc´ na Tvá němá ústa...

...jen když vidím, že se v Tobě cosi bije
pak vím a cítím
že i Tobě možná nelehko se takhle žije.

Možná ale, že se mýlím...
Autor zaba.zuzla, 21.02.2011
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí