Krok za krokem

Krok za krokem

Anotace: Vstříc svému osudu, kráčí, nezastavuje se, neotáčí se, postupuje, životem prochází a jenom klid nachází - v hrobě...

Doteky tvých jemných dlaní
Krása červených úst během lhaní
Pohled bloudící svádí
Užijme si, jsme mladí

Zlomených snů obrazy
Všude v bytě nachází
Divná kopie života
Umělcova myšlenek nahota

Přítmí pokoje strachu
Díla se válejí v prachu
Vzpomínky na jeho minulost
Vzbuzují jenom temno a zlost

Básnik, testař, poetista
A obchodník je anarchista
Prokletý člověče
Krev ti hned poteče

Někde hluboko v nás
Se ozývá hlas
Zbláznil ses, podívej se
Sám na sebe a pro sebe, zabij se
Autor D.Angel, 26.01.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dirision

31.01.2006 16:42:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí