Na křídlech

Na křídlech

Anotace: ...pro kamarádku

--------------------------------------------------------


Na křídlech Pegasů
když píšu ti báseň
… na křídlech pekelných andělů
když toužím se tě dotknout
a probudit v tobě vášeň

s křídli bláznů
když …

… jsem na vážkách
když dotýkám se hladiny tvých očí
křídli vážek
a z doteků našich rtů na rozloučenou
zůstává jen
přátelský vlažný vánek



-------------------------------------------------------
Autor vánek, 21.02.2011
Přečteno 385x
Tipy 20
Poslední tipující: Noc17, ilona, ziriant, Danga, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Descardea, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jde ze srdce..:-)

22.02.2011 12:56:00 | Mbonita

přeji probudit ten cit
a křídly Pegasů ji ohromit...

21.02.2011 21:36:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí