Nic není, jak bývalo

Nic není, jak bývalo

Anotace: ....pro kamarádku pár slovíček...

Nic není, jak bývalo,
nač ale truchlit, když...

Když slunce svítí nad hlavou,
když déšť smáčí tvoje vlasy,
když vidíš noc černou, tmavou,
když už nepřináší Ti depresi.

Nač lkát nad rozbitým džbánem,
vždyť střepy štěstí zajistí Ti,
nač plazit se za pyšným pávem,
nač a taky proč se dále plaviti,
na vlnách smutku.

Ber vše s rezervou Tobě vlastní,
chytni si svou zlatou rybku,
nesmutni, neplač, běž a..a sni,
a do kanálu zahoď svoji lebku.

Nic, není jak bývalo...
Autor Boudicca, 22.02.2011
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas nevrátíš

22.02.2011 19:08:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí