Bílé hluky

Bílé hluky

Anotace: Zasnění se díky zvuku vody.

Miluji bílé hluky,

Rauschen, Rauschen, Rauschen...,

když představuji si déšť

v uzavřené místnosti a buky

vyrůstající ze stropu, snažíce se nést

celou tíhu podlahy.



Přecejen potřebuji hodně odvahy,

abych mohl žít,

abych ve vzteku nerozbíjel džbány vína,

abych spatřil krásu, která mohla by

unést mě do nelidského klína,

abych počal být.
Autor joal, 22.02.2011
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí