V samotce inkubátoru

V samotce inkubátoru

Anotace: -

V úkrytu za záclonou
Reakcí řetězovou jsem spoután
Myšlenky bez propustky se cpou tam
Kde se má realita mění
V Medůzin pohled na kamení
A v úsměv krokodýlí
Bez pláče co jsme způsobili
Bez citů, snů a bez emocí
Uvař si život ve dvou krocích
Instantní návod bez záruky
Cukry, bílkoviny, vitamíny, tuky
Každý podle vlastní chuti.

V úkrytu za záclonou a za zdí betonovou
Jak krysa v labyrintu
Co čeká na pointu
Vede mě slepá víra
A taky zápach sýra
Odměna v podobě zlatého vejce
Reklama cen jen u prodejce
Reklamace jen u prodejce
Cíl bludiště je ve středu
Takže jsem vlastně v polovině
Až cestou zpět se vyvedu
Však zápach sýra nevábí mě už

V úkrytu nesmyslů splácaných z bakelitu
Čeká nás osud kamenný tam vedle trilobitů
Inventář exemplářů seřazený
V panelových příhradnících
Jen stačí označit a přiřadit kartotéční číslo
Pro úsporu místa i po dvojicích
Kdyby to na nás ještě třeba přišlo
Kdyby to na nás ještě doléhalo
V prostředí sterilním
O kterém se mi včera zdálo
V samotce inkubátoru.
Autor Bolder, 22.02.2011
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: Morsia, la loba, Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí