Historie

Historie

Anotace: poslední dobou jsem nemocen, sleduji stále některé dokumenty,čtu a zároveň hledám pokání.

Musím stále myslet na to
že jsem součástí historie
dalších lidí
všichni jdeme po stejných stopách
cestou plnou kamení, zimy a medoviny
každý z nás si píše
svou vlastní historii
ale co já s tím
když vítězové píšou dějiny
dnes jsem poražený
ano vy jste má soudkyně
můj popravčí
můj anděl co mě zachrání
před lidmi, kteří neznají mnoho věcí
například mojí duši
co jen na to říct
mnoho věcí je jinak než co lidi šíří
tak dlouho jsem nic nepromluvil
přesto se má slova šíří dál
jen jejich význam je jiný
co jen mě může zachránit
listy papíru kde bude mé doznání
má pravda napsaná mojí krví
že v mé rodině
koluje vášeň egyptských mužů
svobodná duše ruských bohatýrů
a krása skandinávských žen
z dalekého severu…

co jen může víc nabídnout
ztracen ve slovech s jinými lidmi
nedorozumění mezi krásou a ošklivostí
ideálem krásy této doby
morálním postojem a vírou ve spravedlnost…
Autor Vlk v rouše, 22.02.2011
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Princezna.Smutněnka, Lenullinka, Elesari Zareth Dënean
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí