Nemoc jménem přátelství

Nemoc jménem přátelství

Anotace: Nepovedená.. =/

Jednu nemoc každý chytí lehce,
kdo ji už má, zbavit se ji nechce.
Ta nemoc přátelství se jmenuje.
Ten, kdo ji ztratí, dlouho běduje,
protože je skvělá věc.
Ani dobrý sportovec
s fajn kondicí vůbec není
proti přátelství imunní.
S přáteli jde všechno hladce
a proto se vyhni hádce
se všemi svými přáteli-
-když je máš, neúspěch nebolí,
protože ti pomohou i v těžkých chvílích.
Jsou s tebou vždy. V časech černých, i bílých.
Přátelství se vážně cení
a my jsme jím nakažení.
Autor Cataliina, 22.02.2011
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí