ŠITÍ

ŠITÍ

Anotace: ...

Zlatou jehlou sluneční,
provlékám nit s oblačnem,
blesky pořádají taneční,
ve večerním domě
po dohodě s průzračnem...

Jehla s hrotem třpytivým,
bez příkas a zápletek,
látku v rukou oživím,
v tanci šarmantních baletek...

Šijí se mnou čerti,
urození hříšníci,
vlajku na půl žerdi,
napnu jako
statnou plíci...

...a dýchám pořád zdatně,
ač mi táhne na století,
natáhnu brka na plátně
a sfouknu je nosem jako smetí...

...asi proto jsem pořád fit...


tráva vzduchem neletí...

...a můj úsudek má tvrdý štít




nic ho neporazí
Autor Tomáš Přidal, 22.02.2011
Přečteno 266x
Tipy 19
Poslední tipující: jitka.svobodova, Psavec, Kars, hašlerka, Danga, Mbonita, Květka Š., Jiná, Helena Lovecká, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slova v obrazech
chvílemi ztrácím dech

ST!

22.02.2011 21:01:00 | hašlerka

tvá obraznost je strhující
je to jak jít s hořící svící..

ST

22.02.2011 20:34:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí