Důmyslný rytíř Don Quijote de la Mancha

Důmyslný rytíř Don Quijote de la Mancha

Anotace: ....................

Kristýnka, Andrea mi do ouška
šeptají krásná slova
vím, že jsi jak Don Quijote
proti větrným mlýnům
nemá to smysl
mlýny budou pořád mlít
tu stále stejnou písničku
nebudou mě nikdy poslouchat
je to těžké
mít rytířskou duši
v téhle době kdy se řeší naprosto jiné věci
do kterých já zas vidět nechci
příčí se mému přesvědčení
tak si jenom ležím v posteli s mečem
a přemýšlím, co bude dál
připadám si jako blázen
co stojí proti všem
nikdo neví o všem
co jsem napsal na tři listy…

a víte vy co
jdu si raději malovat
mám v hlavě zase stovky obrazů…
Autor Vlk v rouše, 22.02.2011
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, Kristine Clary-Aldringen, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí